Pages

čtvrtek 22. října 2015

Sušené křížaly

Před týdnem jsme u babičky otrhali poslední podzimní jablíčka a udělalo mi to velkou radost. Radost z toho, když vidím že úroda prostě je a že se podařila. 

To bych nebyla já, abych jedno obří jablíčko hned nezpapala. Jééminkote, to bylo ale dobrý! Ze stromu přece chutnají vždycky nejlíp, jak ty natrhané z košíku nebo bedýnky.  Kupovaná, to prostě není ono. Za to ty domácí - chutné a voňavé, hm...

Na tu šťavnatou, křupavou, slaďoučkou chuť jsem se těšila celé léto. A dočkala jsem se. Abych si je zachovala do zimy, tak teď jen suším a suším. Domácí, jsou prostě domácí :-)

Photo: By Michel Design 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář!