Pages

sobota 5. prosince 2015

Vánoční čas

     Je tu prosinec, adventní čas, doba příprav před příchodem Ježíška, doba náku, pečení cukroví, popíjení svařáku, vánoční trhy... Už se taky tak na všechno těšíte?  
     Vánoce jsou a budou pro mě vždy tím nejkrásnějším obdobím v roce. Ovšem období před adventním časem už je trochu horší, to už si tak moc v poklidu neužívám. Naopak je toto období pro mě hektické a přestávám mít jakýkoliv čas. Čas, který věnuju výrobě všech možných dekorací, girland, svícnů, věnců a vánočních ozdob. Letos se moje dekorace opět dostaly i do restaurace Rébio. Letos ale poprvé ve větším pojetí, ale o tom zase někdy jindy ;-).
     Většina z Vás, kteří moje stránky pravideně sledují, si jistě museli všimnout, že články v poslední době žádné nové neibyly. Je to tak. Dekorace zabraly spoustu času a čas na blog už nezbýval. Tajně ak doufám, že ke konci příštího týdne se dostanu do zaběhnutých kolejí a začnu zase běžně fungovat. A opět mít možnost Vás zásobovat tipy, triky, vychytávkami a snad Vás v něčem před vánocemi i inspirovat a to nejen vánocemi jako takovými, ale i tipy kam například zajít a čím si ten čas ještě více zpříjemnit. Anebo co vymyslet za vhodné dárky pro vaše blízké a jak je potešit. 
     Mám pro Vás předpřipravenou velkou spoustu článků. Už zítra se můžete těšit na malou ochutnávku toho, co jsem před adventem absolvovala. 

Krásný a hlavně poklidný adventní čas!   

Vaše Michaela z By Michel Design.

 

 

1 komentář:

Děkuji za Váš komentář!